fredag 6. desember 2013

Gratulerer med nytt klubbfly!

Vi har nå endelig bestilt flyet, en Comco Ikarus C42/C Competition. Dette er det nyeste av C42 familien og vil være det første av typen i Skandinavia. Det har en annen vinge en forgjengerne, noe som gjør at det har en effektiv 100 kts. cruisespeed, har bedre rollrate med kortere vinge og "spades" på balanserorene. Likevel så har den trygge steiling- og landingsegenskaper som de er kjent for. En romslig, stødig og god cruiser som godt takler bratt innflyging.
Vi har bestilt flyet med SLEPEKROK for seilfly, så vi satser på en bredere aktivitet på Thomlevold fra neste år. Flyet har standard analoge instrumenter, radio og transponder, digital fuelmeter og timelogger, elektrisk trim, samt to strømuttak for annet utstyr. Vi skal også utstyre det med ski.
Vi vil legge ut flygehåndbok etter hvert slik at dere kan gjøre dere kjent med flymaskinen i god tid før den kommer. Da vil det bli typeutsjekk på løpende bånd. Flyet skal være klart for henting i uke 11- 2014. Vil du lese mer, se her:http://www.comco-ikarus.de/Pages/produkte-comco/c42c-startseite.php
Bildet nedenfor viser flyet utstyrt som bestilt bortsett fra slepekrok og annen dekor. Vi har bestilt med blått og sølv i et litt renere design.
 

2 kommentarer:

  1. Gratulerer!! Flott fly!! - nesten så jeg får lyst til å konvertere.. :OJ

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei, litt sent svar dette men takk i lige måde må vi vel si. Bare å kjøre i vei :)

      Slett