torsdag 9. april 2020

Klubben, anlegg og korona

Info om bruk av klubbfly og anlegg under koronakrisen.
YAX kan brukes av medlemmer med gyldig flygebevis forutsatt du følger FHI sine anbefalinger og at du er nøye med hygiene.
Flyet skal desinfiseres etter bruk. Følg disse anvisningen her; https://luftfartstilsynet.no/allmenfly-og-luftsport/good-aviation-practice/desinfisering-av-smafly/, samt se beskrivelse på trillebordet i hangeren der også antibac står.
Har du eget headsett så anbefaler vi at du bruker det, ellers følg beskrivelsene nøye.
Vannet i klubbhuset vil bli koblet på igjen i løpet påsken hvis alt går etter planen.
Så er det også slik at du må sjekke ditt flygebevis om det er gyldig. Se enne linken; http://www.nlf.no/sportsfly/forlengelse-av-rettigheter-samt-utvidet-gyldighetstid-p-legeattest-sportsfly
Bruk også sikkerhetskortet (pdf) som det er link til for å se litt hvilken status din flygetilstand er i. http://nlf.no/sites/default/files/mikrofly/dokument/sikkerhetskortet_20.pdf
Siden vi ikke kan drive instruksjon pr. nå så ,å de som trenger en oppfrisking vente til det kommer andre retningslinjer.
Hvis alt dette er på plass gjenstår å søke om PPR for å kunne fly. E-post sendes til: operativstotte.nacc@avinor.no med beskrivelse av tidspunkt (dato), område for flyging, samt flyets reg. nr.
ENDO er i vårløsning. Dvs. at ekstra oppmerksomhet kreves. Inspiser hele banen før flyging!
Besøkende fly skal ha PPR. Vi ønsker ikke pop-strike pga manglende kunnskap om baneforhold.
Ta kontakt med meg eller Gulbrand vedr. det ovenstående på PM eller tlf.
Ellers ønskes god påske!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar